top of page

Bodet Sigma Moederklokken

De Bodet Sigma moederklokken zijn modulaire moederklokken en maken onderdeel uit van de Bodet Sigma-serie. De slimme moederklok kan een tijd distributie netwerk synchroniseren, draadloos of bekabeld.

Daarnaast hebben de Moederklokken ingebouwde relais voor aansturing van zoemers, verlichting, alarm etc.

De Bodet moederklok kan een netwerk van draadloze en bedrade kloksystemen, signaalgevers en een relais voor een alarm synchroniseren. De toegang tot de programmering is beschermd met een toegangscode. Na een stroomstoring wordt het tijd distributie systeem automatisch gereset, een back-up van de planning in het flash-geheugen en een lithiumbatterij zorgen er namelijk voor dat de interne klok doorloopt. De moederklokken schakelen automatisch de zomer- en wintertijd.

Op de voorkant vindt men een duidelijk, verlicht LCD-display, waarop datum, uur, minuut en seconde af te lezen zijn. Daaronder zitten twee LED-indicatoren voor power en alarm en de benodigde gebruikersvriendelijke druktoetsen. De behuizing van de Bodet Sigma serie moederklokken is van ABS vervaardigd en de moederklok is voorzien van een IP waarde IP41

Bodet biedt een vergelijkbare Moederklokken aan speciaal voor montage in 19 inch racks. In de Bodet Sigma-serie worden verscheidene accessoires aangeboden voor de Sigma serie: DCF antenne's, GPS antenne's, extra relais.

bodet3 school.png
bottom of page