top of page
Netsilon_1.png
Netsilon_computer.png

Netsilon Time Server

ZONDER NAUWKEURIGE TIJDSYNCHRONISATIE KAN UW NETWERK NIET WERKEN.
Diensten zoals logbestanden, correlatie van gebeurtenissen, mechanismen voor gebruikersauthenticatie, taakplanning gebruiken nauwkeurige tijdstempels om gebeurtenissen in chronologische volgorde op te nemen en conflicten met gegevensreplicatie te voorkomen. Met onze NTP-tijdservers kunt u een chronologisch gebeurtenislogboek bijhouden met een nauwkeurigheid van meer dan een microseconde, waardoor u de tijdstempel en de volgorde van activiteiten op uw computernetwerk kunt optimaliseren. Netwerkgebeurtenissen worden traceerbaar en gemakkelijk in chronologische volgorde te sorteren.

Waar wordt een tijdserver in de industrie voor gebruikt? Om uw prestaties te verbeteren.

MEER COÖRDINATIE.
Een tijdserver synchroniseert alle apparatuur op uw IT-netwerk om ze een identieke en nauwkeurige tijdsinformatie te geven. Zo zijn uw videobewakingsapparatuur, toegangscontrole, badgelezer, computersysteem, machines en gereedschappen, robots, enz. Perfect op elkaar afgestemd. Ze winnen aan automatisering en krijgen toegang tot een geoptimaliseerde productiesnelheid.

MEER REACTIVITEIT.
De tijdserver maakt ook tijdstempels en tracering van gebeurtenissen op uw netwerk mogelijk. In het geval van een incident of voor inspectiedoeleinden is het een rijke bron van essentiële informatie voor uw besluitvorming, met name voor kwaliteitscontrole.

MEER VEILIGHEID.
En laten we een van de essentiële functies niet vergeten: de beveiliging van uw netwerk versterken. Gebruikmakend van zijn eigen tijdbasis en fysiek geïnstalleerd binnen uw bedrijf, stelt de tijdserver u in staat om een veilige en betrouwbare tijdinformatie te verspreiden.

bottom of page